Nak Gambaq Apa Semua Boleh (0124718527)

By: rizal ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]
Sunday, 14-Sep-2008 07:16 Email | Share | | Bookmark
@flickr

Skrg Ni Tak update dah Kat sini.... Hanya di...
http://www.flickr.com/pipoujid
">http://www.flickr.com/pipoujid


Sunday, 27-Jul-2008 08:18 Email | Share | | Bookmark
Sambutan Jubli Emas Sultan Kedah









Tengok Apa TU

Lain Lain Gambaq Tengok Kat http://www.flickr.com/pipoujid


Sunday, 11-May-2008 04:38 Email | Share | | Bookmark
Macro Dunia ku

aku memang minat betoi ambik gambaq macro ni so aku explore la habis habisan

bena hijau selalu kat atas pokok padi

lalat ni sedang makan chewing gum agaknya

lebah sedang menghabiskan madunya

kat kampung aku orang panggil patung jarum

labah labah ni aku capture kat dalam kebun getah

belalang ni aku suka tang mata dia

bena perang, aku rasa badan dia ni metal kot

pokok ni aku suka dia punya texture

yang ni spesis kupu kupu ka???

kupu kupu ni aku rasa dia comei la


perempuan burung

spesis ni lebah kot???



yang ni aku tengok dalam gambaq pokemon ada la

rama rama ni dia punya saiz sebesar duit seposen jaaa




labah labah kuning

ulat ni pakai kulit harimau bintang kot

bunga pokok ulam raja


nak gambar full saiz masuklah saya punya flickr http://www.flickr.com/pipoujid/


Sunday, 27-Apr-2008 02:45 Email | Share | | Bookmark
Sekitar Santai Lensa UUM (Makro Capture)

Orang semua ambik gambaq UUM aku pusing gak kat situ, tapi aku dapat gambar gambar yang macam ni ja Nak buat camna

Yang Ni semua Kat Dewan Mas Aku Capture







Gambaq Gambaq ni Semua Kat Puncak Vista (letih nak mampuih naik tangga)












Kalau Gambaq Full Size Datang lah kat Flickr http://www.flickr.com/pipoujid


Thursday, 24-Apr-2008 02:41 Email | Share | | Bookmark
explore Makro ver 2.0

Kumbang


Lalat







labah labah


aku memang minat betoi ambik gambaq makro ni, tu yang explore macro selalu tu
gambar saiz penuh http://www.flickr.com/pipoujid


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net